Wednesday, February 24, 2010

Bunyi Di Sebelah

Halo semua...kembali lagi kita ke blog paling best (habis).

Ni adalah cubaan menulis blog ketika lunch.
Hari ini dalam sejarah aku tak lunch sebab dok main laptop sambil lupa perut tapi takpe berbekalkan coklat Zip disebelah, perutku tidak akan lapar. Balik rumah petang nanti baru masak best-best. (Hmmm...petang ni nak masak spageti lah, dah lama tak makan spageti)

Bila duduk office seorang diri best juga sebab rasa macam bos cuma tiada orang bawahan untuk diarah. Aku hanya mengarah diriku untuk bermain laptop. Hihihi.

Tapi sejak semalam keadaan best ini telah diganggu oleh bunyi drill yang amat menyengalkan.
Hampir jammed kepala otak aku ni.
Nak aje aku drill telinga orang yang tengah drill.
Nak renovate buatlah time orang balik kerja.


Ok...dah lah. Malas nak tulis, sejuk sangat kat sini.

1 comment:

sheera said...

sheera khairudin likes this entry.

btw, sile buat keje jngn duk main pc jeee..