Saturday, December 6, 2008

Kantoi Big Time

Ibu: Dh kat mne?

Aku: B dah kat kepong ni. Bas adik lambat sampai. Anje dah mamam?

Ibu: Akak? Sape anje? Salah hantar mesej ni.

Aku: Hehe. Slh da..

Semalam saat paling aku tak suka.
Boleh tak terkantoi salah hantar message kat my mom.
Ingatkan si dia yang hantar rupanya my mom yang hantar. Kantoi la aku panggil kekasih aku tu apa. Kantoi tak ingat dunia punyalah. Bukan aku malu kat my mom cuma nanti mesti dia nak usik-usik aku...tak suka tau...ehehe. Nasib baik tak terkantoi hantar mesej yang tak patut dibaca oleh sesiapa kecuali kami sahaja. Next time kena la berhati-hati dan kena double check the receiver ni.

Cakap pasal salah hantar mesej ni, aku ada kawan yang acap kali tersalah hantar mesej. Takut siot kalau jadi dia, yang mempunyai jari yang cemerkap. Bukan jari dia jek cemerkap...dia sendiri cemerkap. Hehehe...sorry S.

p/s: Jangan salah hantar mesej ok?

3 comments:

melodramatica said...

mcm kenal je sape S yg slalu salah antar msg tu..haha
by d way cemerkap tu ape? hehe

Si Baju Hitam said...

cemerkap tu clumsy la sayangggggg =)

Fatin Nadhirah said...

ahaha. ni la dia masalah yang timbul apabila jari jaru kita laju sangat taip!