Friday, February 20, 2009

State of Shock

last few days aku tahu suatu benda yang amat mengejutkan....bukanlah 'amat' sebabnya that was something yang aku leh expect sebenarnya cumanya aku tak percaya yang benda tu terjadi keatasnya.

dan aku rasa it is not my fault if i have a slight doubt afterwards.

aku nak these things free without any doubt tapi aku tak tahu camne nak doubt-free kan diri aku. maybe i have to deal with it...no matter what.

how to deal with it?
that...i'm not sure how...but i'll figure it out...sooner or later.

however, aku tak kisah apa yang jadi dulu sebab apa yang penting adalah masa sekarang dan masa depan.

walaupun aku kadang-kadang selalu tengok belakang.

1 comment:

shamila.mz said...

kadang2 memang kene tgk belakang. sbb manusia belajar dr kesilapan.
cuma jgn asek tgk belakang dan jangan terlampau pandang ke depan sampai terlepas utk appreciate the present. like wht most people said; live today as if u're gonna die tomorrow.

luv luv.